Art exhibition in Everson Museum

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 03/03/2022
5:45 pm - 8:00 pm

Categories


CNY Chinese School is co-sponsoring the event “Sky Ladder: The Art of Cai Guo-Quiang” at 6 pm on Thursday, March 3., 2022 at Everson Museum. 

It is one of Everson’s Behind the Artist Film Series. (Please refer to the flyer for more details). All are very welcome to sign up. 

We have a limited number of 15 free admission tickets to hand out on a first-come, first-serve basis. Each ticket allows up to 2 patrons.  

Please reply the email to cnychinese@gamil.com to reserve the ticket if you are interested.

雪城中文学校参与组织了3月3日在Everson museum推出  “艺术家的背后系列电影” 一期活动。 

主题:“天梯: 蔡国强 的艺术 ”。

具体时间:2022年3月3日,周四晚上6点。

具体内容请看宣传海报。

中文学校有15张免费的入场券,每张可以允许两人入场。 先到先得。 门口售票: $8/张。感兴趣的朋友们请联系:回信至CNYCHINESE@GMAIL.COM。欢迎大家踊跃参加。

蔡国强  导演简介;参与了2008年奥运会和2022年北京冬奥的开幕式的设计。
蔡国强于1957年生于福建泉州,1981-1985年就读于上海戏剧学院舞台美术系。他的艺术表现横跨绘画、装置、录像及表演艺术等领域。1986-1995年底旅居日本期间,他持续探索从家乡泉州开始的以火药创作绘画的艺术手法,逐渐推广其作品的爆破规模和形式,并建立著名的室外爆破计划。他以东方哲学和当代社会问题作为作品观念的根基,因地制宜,阐释和回应当地文化历史。他的艺术充满力量和强悍的视觉效果。 他的作品体现在不同文化里自由往来的游牧精神。他的火药爆破艺术和大型装置艺术充满活力和爆发力,从室内空间走入社会和自然。他自1995年移居纽约。